Fira de la tòfona
Cinema
Campionat petanca
Centelles Famílies
Porta pessebre a la Costa
Mostra artistes locals
Agenda Biblioteca
Coruscant
Exposició Centsolidàries en línia
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Xerrada informativa de l’Ajuntament als botiguers

24/11/2022

Xerrada informativa de l’Ajuntament als botiguers

El dimarts 22 de novembre al Casal Francesc Macià es va convocar una reunió informativa de l'Ajuntament, presidida per l'alcalde, Josep Paré Aregall, el regidor de promoció econòmica, Josep Arisa Argemí i el tècnic de promoció econòmica Jordi Señé Soler per parlar de temes de comerç. Hi van assistir una vintena de persones de botigues i serveis del poble.

Es va recordar que s'ha iniciat una nova edició de la campanya 20.000 motius per comprar a Centelles. És la tercera edició i sempre ha tingut molt èxit entre els comerciants i la clientela. La campanya va començar el 15 de novembre i acabarà el 6 de gener. Hi ha 25.000 butlletes a repartir i se'n poden beneficiar 604 persones. El sorteig per a conèixer els guanyadors es farà el 12 de gener.

Es va informar que el dijous 1 de desembre entra en funcionament la prova pilot d'un servei urbà de transport que tots els dijous al matí fins al migdia connectarà la zona esportiva amb el centre. Serà gratuït i oferirà descomptes en les compres als usuaris mitjançant uns tiquets. A partir del gener entrarà en funcionament a nivell interurbà amb parades a Sant Martí de Centelles, Balenyà, Tona, Centelles... per potenciar el mercat setmanal. Aiguafreda de moment ha quedat al marge. També es vol que funcioni els diumenges i especialment per la fira de la tòfona dels dies 17 i 18 de desembre.

Es va demanar als comerços del carrer Nou i Socós que els diumenges, si poden, treguin botiga al carrer per donar continuïtat al mercat entre la Plaça i el carrer Sant Joan.

El primer diumenge de mes, a partir del 4 de desembre es reforçarà el mercat amb parades d'artesans. El mateix dia 4 s’enregistrarà un vídeo promocional per les botigues i al carrer.

Es va parlar també de potenciar la figura d'Ildefons Cerdà amb activitats diverses com rutes i gastronomia a través del Projecte Turisme.