Municipi cuidador
Piscina estiu
Activitats extraescolars
Exposició Ombres
Agenda Biblioteca
Pujada Puigsagordi
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Reconeixement als esportistes individuals de Centelles

05/12/2022

Reconeixement als esportistes individuals de Centelles

Adrià Garriga Puigdomènech, campió del món de Futbol “chapas”, proclamat el mes d’octubre al Brasil va ser rebut el passat divendres, 2 de desembre a l’Ajuntament on se li va retre un reconeixement com a esportista destacat del poble i per portar el nom del municipi arreu del món. Va ser un dia abans que la resta de convocats ja que el cap de setmana disputava a Barcelona el campionat del Món de Futbol botons.

El dissabte es fa fer l’acte oficial de reconeixement als esportistes individuals.  Després de la rebuda de l’alcalde, Jose Paré Aregall hi va haver una xerrada de l’ex ciclista professional Josep Jufré que va recordar la importància de l’esport en la formació de l’individu “cal que sapigueu lluitar i creure en vosaltres mateixos a la vegada que cal confiar en entrenadors i altres membres dels clubs per poder créixer”. Després tots els assistents van signar al llibre d’honor de l’Ajuntament i van tenir paraules d’agraïment per haver-los convocat.  El regidor d’esports, Josep Arisa Argemí, va recordar que tot i que la majoria eren artistes d’esforç individual, també hi havia diplomes per equips com la UE Centelles, que fa 75 anys, el Club Tennis que en fa cinquanta i l’AE Centelles de futbol sala que ha portat el nom del poble arreu de l’estat.

Van assistir a l’acte: Adam Raga, gran esportista i campió en el mon del trial i resident al poble; Aleix Casanovas Coll, subcampió de Catalunya de BTT (cadet); Jan Casanovas Coll, subcampió de Catalunya de BTT (infantil); Berta Estragués Higueruelo, Half trialthlon Pamplona/Iruña (2022) – Campeonato de España de triatló de Media distancia y “ Aquabike”. Nil Arcarons Galí campió diverses vegades d’Espanya i Catalunya que ara participa al Campionat d’Espanya  de Mx1 elit (2020); Marc Salvans Viñets, campió d’Espanya infantil de Raid Hípic (60 km); Guim Casellas Molera, campió d’Espanya infantil de Raid Hípic (80 km).

Van excusar la seva assistència: Zoe Poca Munuera, campiona de Catalunya de BTT (júnior); Marc Riba Lazaro que participa al campionat d’Espanya d’Enduro; Esteve Mata Pardo, campió de Catalunya de billar Q-71 i Irene Viñolas Ebri perquè estava competint al campionat de Catalunya d’hivern aleví combinat (2022).