Botiga al carrer
Ruta Cerdà
Alcalde respon. Instagram live
Festa solidaritat i interculturalitat
Exposició Aprofitart nens
Exposició Ombres
Aiguagim
Flama Canigó
Cinema
Dansa integrada
Futbol barri
Diada castellera
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Rosa Tantiñà, autora de la imatge de la felicitació de Nadal

12/12/2022

Rosa Tantiñà, autora de la imatge de la felicitació de Nadal

La centellenca Rosa Tantiñà és l'autora de la felicitació de Nadal de l'Ajuntament de Centelles. La fotografia escollida aquest any mostra el detall d’un gira-sol jove que en la seva trajectòria de recorregut apunta a l’icònic campanar de la població, en segon terme.

Rosa Tantiñà, periodista de professió fins aquesta temporada -i en sumen 28- s’ha fet un nom en el món de la competició esportiva d’elit seguint proves internacionals i nacionals dels principals campionats dins el món del motor: F1, MotoGP, WRC, DTM, clàssics... Ha cobert curses sobre asfalt, terra, dunes, ones, neu i gel. Ha editat i creat el contingut de revistes, llibres i catàlegs, fet presentacions, salons, esdeveniments i proves amb cotxes d’última generació. Actualment ha fet el salt a la comunicació d’empresa mitjançant una agència que lidera ella mateixa.

Entre les seves passions hi ha la fotografia i el disseny, i com a valors diu que en la seva professió es pot triomfar amb honestedat i sobretot amb constància, aquesta última qualitat necessària per aconseguir metes i que la relaciona amb la seva instantània captada el passat 14 d’octubre. "Moltes flors s’obren al sol però només una el segueix constantment. El gira-sol és un dels emblemes preferits de la constància", menciona, assentint a les paraules de l’escriptor nord-americà Thomas Bulfing.

Perfil a instagram: @rosa_tanti.