Sant Jordi
Oller i Guerra
Ballada sardanes
Taller masculinitats
Bibliocabina
Presentació llibre
Cinema
Concert de primavera
Dansa
Exposició 200 anys Vedruna
Exposició Glòria Giménez
Agenda Biblioteca
Portes obertes escola bressol
Lindy hop
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Bona acollida del Rober Social

27/01/2023

Bona acollida del Rober Social

Després de dos mesos de funcionament es fa un balanç positiu del funcionament del Rober Social. Setmanalment s’ha rebut la visita de persones amb la necessitat de recollir roba de segona mà. La majoria són usuàries del Centre de Distribució d’Aliments. Les dones participants del projecte trien les peces en bon estat (bosses de roba que es reben a través de Caritas), es renten, planxen, i si cal, fan els arranjaments necessaris per poder donar la roba en bon estat a aquelles persones que ho necessitin. El dia de recollida és el dimecres al matí, prèviament les participants es reuneixen per netejar i recollir el local.

Eventualment, el grup de dones del projecte es reuneix fora del local habitual per parlar de com està anant el projecte, de les necessitats que hi ha i dels problemes que elles mateixes tenen a l’hora de fer aquesta tasca. És un espai més acollidor on sorgeixen dubtes i preguntes i expressen allò que senten sense la pressió d’haver d’atendre a altres persones. Uneix el grup.

Actualment hi ha llista d’espera de persones que volen recollir roba i s’està plantejant ampliar l’horari de recollida perquè es puguin atendre més famílies en un mateix dia. El rober social té molt bona acollida i les persones ateses marxen contentes i agraïdes.