Sant Jordi
Bibliocabina
Presentació llibre
Cinema
Concert de primavera
Dansa
Taller paternitats
Exposició 200 anys Vedruna
Agenda Biblioteca
Portes obertes escola bressol
Documental de Berta a Teo
Lindy hop
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

El diputat Marc Verdaguer visita la casa natal d’Ildefons Cerdà

01/02/2023

El diputat Marc Verdaguer visita la casa natal d’Ildefons Cerdà

Marc Verdaguer president delegat de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona va reunir-se, el dimarts 31 de gener, amb l’alcalde de Centelles, Josep Paré Aregall i la regidora de Cultura, Anna Chávez Calm i van visitar el Cerdà, casa natal de l’il·lustre urbanista Ildefons Cerdà. Conjuntament amb la Diputació de Barcelona es va considerar oportuna aquesta visita per treballar entorn al personatge de Cerdà i als projectes que hi ha en marxa com són la ruta Cerdà o l’espai virtual i altres iniciatives i projectes que s’estan preparant.

D’altra banda, des de l’Àrea d’Innovació de la Diputació s’han rebut ajuts i subvencions importants per a l’Ajuntament i vinculats als ajuts Next Generation. La digitalització era un dels pilars i s’ha obert una línia d’ajudes per a municipis de la nostra dimensió que ens ha permès acollir diferent material que es preveu rebre aquest any i que serà important per a contribuir a la digitalització del municipi, fruit d’aquesta col·laboració entre l’Ajuntament de Centelles i la Diputació.

La trobada va servir també per a fer balanç dels projectes que estan en marxa i de temes que s’estan planificant. Verdaguer s’ha incorporat a la Diputació la tardor passada i prèviament s’havien treballat aquests aspectes amb el que antecessor el diputat osonenc Josep Arimany, fet pel qual es va veure oportú que Verdaguer conegués la casa natal de l’urbanista centellenc.