Municipi cuidador
Piscina estiu
Activitats extraescolars
Exposició Ombres
Agenda Biblioteca
Pujada Puigsagordi
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Cultura emprenedora a l’escola Ildefons Cerdà

17/02/2023

Cultura emprenedora a l’escola Ildefons Cerdà

El passat 16 de febrer,  els alumnes de 5è de l'escola Ildefons Cerdà van venir a l'Ajuntament a inscriure la cooperativa que han constituït, Ildefons Teatral.

Primer van anar a l'Oficina de Promoció Econòmica, on van presentar els estatuts i l'acta fundacional i se'ls va donar el Codi d'identificació Fiscal (CIF) de la cooperativa. Després van ser rebuts per l'alcalde, Josep Paré Aregall, a la sala de plens de l'Ajuntament on van explicar el projecte i els passos que estan fent.

Aquest projecte s'emmarca dins el programa Cultura emprenedora a l'escola (CuEmE) impulsat per la Diputació de Barcelona on l'Ajuntament de Centelles a través del Servei de Promoció Econòmica s'està treballant amb les escoles del municipi per fomentar l'esperit emprenedor i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària.

Durant tot el curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials de la localitat.