Exposició romànic
Escenari secret
Campanya emergència
Cinema
Caminada popular
RunahART
Premi Centelles
Agenda Biblioteca
Teatre solidari
Mercat del Trasto
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Centelles s’adhereix a la campanya 'Esports Osona amb tots els colors'

27/02/2023

Centelles s’adhereix a la campanya 'Esports Osona amb tots els colors'

Centelles s’ha adherit a la campanya  #esportsosonaambtotselscolors #ninguforadejoc per a una lliure participació de les persones LGTBIQ+ a les competicions i per a un tracte correcte a les instal·lacions esportives d’Osona. 

Aquesta campanya es va fer amb motiu del Dia internacional contra l’LGTBIQ+fòbia en el futbol, que es commemora el 19 de febrer, i que té l’objectiu de garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

Com a mostra de suport a la campanya, durant els tornejos i partits del cap de setmana hi va haver la bandera LGTBIQ+ a les instal·lacions esportives del municipi. 

Cal destacar que, a part de les activitats i partits habituals, aquell cap de setmana Centelles va acollir la sisena edició del torneig “Romises Montseny CUP”, un torneig nacional benèfic de futbol 7 i futbol 11 per a la investigació de les malalties Stargardt i ELA. Per aquest motiu la campanya es va poder lluir amb gran afluència de persones.