Taller masculinitats
Taller paternitats
Exposició Jazz i altres
Exposició treballs aula Patchwork
Sardanes
Concert Cantus Firmus
Miniconcerts de primavera
Cinema
Exposició i conferències Primera República
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Concert Tot celebrant Tete
Fira Ratafia
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Cultura emprenedora a l'escola Vedruna Sagrats Cors

02/03/2023

Cultura emprenedora a l'escola Vedruna Sagrats Cors

Els alumnes de 5è de l'escola Vedruna Sagrats, van venir a l'Ajuntament a inscriure les dues cooperatives que han constituït (Pica Pedres i 1,2,3 i més).

Primer van anar a l'Oficina de Promoció Econòmica, on van presentar els estatuts i l'acta fundacional i se'ls va donar el Codi d'identificació Fiscal (CIF) de la cooperativa. Després van ser rebuts per l'alcalde, el Sr. Josep Paré Aregall, a la sala de plens de l'Ajuntament on van explicar el projecte i els passos que estan fent.

Aquest projecte s'emmarca dins el programa Cultura emprenedora a l'escola (CuEmE) impulsat per la Diputació de Barcelona on l'Ajuntament de Centelles a través del Servei de Promoció Econòmica s'està treballant amb les escoles del municipi per fomentar l'esperit emprenedor i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària.

Durant tot el curs escolar, l'alumnat creen i gestionen una cooperativa escolar amb el recolzament de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials de la localitat.