Taller masculinitats
Taller paternitats
Exposició Jazz i altres
Exposició treballs aula Patchwork
Sardanes
Concert Cantus Firmus
Miniconcerts de primavera
Cinema
Exposició i conferències Primera República
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Concert Tot celebrant Tete
Fira Ratafia
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Més d’un centenar de persones participen a la jornada de Cicle de Passejades a Centelles

10/03/2023

Més d’un centenar de persones participen a la jornada de Cicle de Passejades a Centelles

Centelles va ser l’amfitriona, el dijous 9 de març, de la segona jornada del Cicle de Passejades per a la gent gran organitzades per la Diputació de Barcelona. Hi van participar, aproximadament, 120 persones de Sant Joan de Vilatorrada, Canyelles i Centelles.

Al matí van fer una caminada pel terme municipal, que els va permetre conèixer part de l’entorn i també del nucli antic on van rebre algunes explicacions històriques per part de la responsable de l’Arxiu Municipal. La jornada va acabar al pavelló on van dinar i van fer una sessió de ball dirigida.

Durant la jornada van estar acompanyats per l’alcalde, Josep Paré Aregall, el regidor d’esports, Josep Arisa Argemí, la regidora de Benestar Social, Neus Verdaguer Paré i tècnics de l’Ajuntament.

El proper mes d’abril la trobada es farà a Canyelles i, el mes de maig, se celebrarà la cloenda del Cicle de Passejades, una celebració que es fa en 3 dies perquè aglutina els 84 municipis participants (més de 1000 persones cada jornada).

Aquestes excursions pretenen activar l’envelliment actiu així com poder visitar altres pobles i compartir amb les persones grans experiències i anècdotes pròpies de cada lloc que es visita.

Totes les passejades estan dissenyades perquè siguin assequibles i permeten conèixer l’entorn més proper dels municipis que es visiten.