Exposició Ernest Faixedas
Cursa Sahara
Concert Catarres
Exposició Neus Martin
Concert Dan Imhoff
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Assistència al V Fòrum de Medi Ambient

15/03/2023

Assistència al V Fòrum de Medi Ambient

El passat 1 de març va tenir lloc el V Fòrum de Medi Ambient i Món Local a Mataró, organitzat per l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, on van assistir en representació de l’Ajuntament de Centelles l’alcalde Josep Paré i la regidora de medi ambient Neus Verdaguer.

El Fòrum de Medi Ambient i Món Local és un espai de trobada que reuneix cada quatre anys agents públics i privats que treballen la sostenibilitat i compartir i debatre problemàtiques ambientals i assumptes d'actualitat. Prop de 400 persones van assistir a les presentacions i conferències estructurades entorn de tres itineraris temàtics sobre àmbits de gran actualitat com són la transició energètica i l'acció climàtica, la naturalització de les ciutats i pobles i els reptes socioambientals del segle XXI. 

En el decurs de la jornada, va tenir lloc la 23a Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, a la qual el municipi està adherit i hi participa activament amb representants tècnics en alguns dels grups de treball.