Sant Jordi
Oller i Guerra
Ballada sardanes
Taller masculinitats
Bibliocabina
Presentació llibre
Cinema
Concert de primavera
Dansa
Exposició 200 anys Vedruna
Exposició Glòria Giménez
Agenda Biblioteca
Portes obertes escola bressol
Lindy hop
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Assistència al V Fòrum de Medi Ambient

15/03/2023

Assistència al V Fòrum de Medi Ambient

El passat 1 de març va tenir lloc el V Fòrum de Medi Ambient i Món Local a Mataró, organitzat per l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, on van assistir en representació de l’Ajuntament de Centelles l’alcalde Josep Paré i la regidora de medi ambient Neus Verdaguer.

El Fòrum de Medi Ambient i Món Local és un espai de trobada que reuneix cada quatre anys agents públics i privats que treballen la sostenibilitat i compartir i debatre problemàtiques ambientals i assumptes d'actualitat. Prop de 400 persones van assistir a les presentacions i conferències estructurades entorn de tres itineraris temàtics sobre àmbits de gran actualitat com són la transició energètica i l'acció climàtica, la naturalització de les ciutats i pobles i els reptes socioambientals del segle XXI. 

En el decurs de la jornada, va tenir lloc la 23a Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, a la qual el municipi està adherit i hi participa activament amb representants tècnics en alguns dels grups de treball.