Exposició romànic
Escenari secret
Campanya emergència
Cinema
Caminada popular
RunahART
Premi Centelles
Agenda Biblioteca
Teatre solidari
Mercat del Trasto
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Lliurament de premis de la 13a edició Campanya comercial de la Xarxa de Barris Antics “Compra i descobreix Catalunya”

13/07/2023

Lliurament de premis de la 13a edició Campanya comercial de la Xarxa de Barris Antics “Compra i descobreix Catalunya”

Avui 13 de juliol, el regidor de promoció econòmica, Josep Arisa Argemí, ha lliurat els 49 premis de la campanya comercial de la Xarxa de Barris Antics “Compra i descobreix Catalunya” a les persones guanyadores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Centelles.

S’han lliurat 34 experiències a gaudir en els municipis adherits a la campanya comercial d’arreu de Catalunya. També s’ha fet entrega d’una experiència a l’establiment comercial La Granota, guanyador com a establiment representatiu dels comerços participants; A més a més, també s’ha obsequiat 10 vals de 20€ a bescanviar als establiments comercials o a les parades de mercat del diumenge aportats pel propi Ajuntament; i també s’han lliurat 4 paneres (2 aportades pels associats de la Unió de Comerciants de Centelles i 2 aportades pels establiments comercials i de serveis no adherits a l’associació).

Un any més la campanya ha gaudit de molta participació i han col·laborat 57 comerços i serveis i parades del mercat de diumenge, demostrant que la vila de centelles és un poble amb un comerç viu.