Protocol seguretat oficines municipals
Vesprades de tardor
Regala Cultura per Nadal
Mostra artistes locals
Cinema Gaudí
Caça tio
Portar pessebre
Teatre familiar
Agenda Biblioteca
Fira de la Tòfona
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Lliurament dels premis de la 5a campanya de la Panera de Catalunya i de les paneres dels comerciants adherits del municipi

10/07/2017

Lliurament dels premis de la 5a campanya de la Panera de Catalunya i de les paneres dels comerciants adherits del municipi

Divendres 7 de juliol es va fer el lliurament als premiats a la cinquena campanya "Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir", que vol contribuir a potenciar el comerç de proximitat de Centelles. El dilluns 3 de juliol a la 17 h a la sala de plens de l'Ajuntament, es va fer el sorteig del premi comú dels productes i serveis cedits pels municipis adherits a la campanya i el sorteig de lots dels productes cedits pels establiments de Centelles que hi participen. Va presidir l'acte l'alcalde Miquel Arisa Coma.

Aquesta campanya la duen a terme un total de trenta-tres municipis de Catalunya que tenen en marxa un Pla de barris. És la vuitena experiència de treball conjunt entre municipis de les quatre províncies catalanes.

Els premis de la Panera Catalunya van ser per: Antònia Viñolas, Ramona Sala, Miquel Fernández i Josep Garcia. El premi per l’establiment que va donar el premi va ser per Carnisseria Sala.

La campanya s'ha fet de l'1 al 30 de juny de 2017, les persones que compraven als establiments adherits a la campanya i omplien les seves dades a una butlleta i la dipositaven en una urna optaven al sorteig d'un premi comú que consta de productes típics i de serveis cedits per cadascun dels municipis participants.

A Centelles, a més del sorteig del premi comú, es van sortejar les paneres cedides pels comerciants del pobles adherits a la campanya. Les paneres van correspondre a Pilar Jiménez, Elisabeth Bretxa i Mari Carmen Calvo.