Botiga al carrer
Ruta Cerdà
Alcalde respon. Instagram live
Festa solidaritat i interculturalitat
Exposició Aprofitart nens
Exposició Ombres
Aiguagim
Flama Canigó
Cinema
Dansa integrada
Futbol barri
Diada castellera
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Joan Valldaura de Sant Quirze Safaja guanya el concurs de ratafies casolanes de la 15a Fira de la Ratafia

10/06/2024

Joan Valldaura de Sant Quirze Safaja guanya el concurs de ratafies casolanes de la 15a Fira de la Ratafia

Centelles ha acollit el cap de setmana, 8 i 9 de juny, la 15a Fira de la Ratafia amb un gran nombre de visitants. Els tallers per elaborar ratafia, els de remeis casolans i les xerrades van comptar amb molta participació.

Un dels actes més consolidats i amb més seguiment és el concurs de ratafies casolanes que, enguany, va comptar amb 72 inscrits d’arreu de Catalunya. Després de la selecció feta per un jurat popular format per alguns dels mateixos participants, les 10 millors ratafies van passar a la fase final. El primer premi va ser per Joan Valldaura de Sant Quirze Safaja, el segon per David Romeu i el tercer per Francisca Batllovera de Vidreres. El jurat estava format per: Faustí Bosch (Ratafia Bosch), Carme Moner (bloguera), Víctor de Arriba (guanyador de l’edició de 2023), Ernest Morell (La Sobirana), Laia Campanera (sommelier del restaurant Can Fortuny) i Eva Parareda (centellenca).

El regidor de Promoció Econòmica, Josep Arisa Argemí, va valorar “molt positivament la fira” assegurant que “aquests 15 anys són un valor que cal tenir en compte per continuar endavant”. Aquest any hi havia trenta parades de les quals catorze eren de ratafia i la resta de productes relacionats com embotits, formatges, llibres o plantes.

L’espai firal, ubicat al Passeig, va comptar amb molt de públic sobretot dissabte al matí i diumenge, coincidint amb el mercat dominical.