Municipi cuidador
Piscina estiu
Activitats extraescolars
Exposició Ombres
Agenda Biblioteca
Pujada Puigsagordi
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

La pluja desllueix el final de la 4a Fira de la Tòfona d’estiu

08/07/2024

La pluja desllueix el final de la 4a Fira de la Tòfona d’estiu

El dissabte dia 6 de juliol a la tarda es va fer la 4a edició de la fira de la tòfona d’estiu al parc del Pla del Mestre. Tot i l’amenaça de pluja es van poder fer les activitats fins a l’inici dels concerts, prop de les 9 del vespre, on la pluja va deslluir el final de la Fira amb la suspensió dels concerts programats.

La Fira vol donar a conèixer la tòfona d’estiu en plena època de recollida i poc coneguda pel públic en general. Per al regidor de Promoció Econòmica, Josep Arisa Argemí, “els tallers de cuina amb Gerard Fortuny i Josep Maria Ramos van tenir molt bona acollida entre els assistents”. Per a l’alcalde, Josep Paré Aregall, “apostem per aquest format de Fira amb tallers, activitats infantils i espai gastronòmic”.

La tarda va començar amb el taller de cuina a càrrec de Gerard Fortuny del restaurant Can Fortuny i el contacontes pels més petits. A continuació va tenir lloc el “troba i coneix la tòfona d’estiu” amb l’esplai Les 100 Teies i la Fina Vila, estudiosa de la tòfona i el taller de pastisseria a càrrec de Josep Maria Ribé de Xef-Director de la Chocolate Academy de Barcelona i Millor Artesà Xocolater d’Espanya. Aquests tallers van estar dinamitzats per Toni Carrasco, fotoperiodista centellenc.

A partir de les 20 h a l’espai gastronòmic es van començar a servir les tapes amb tòfona d’estiu. La pluja va aparèixer i encara, quan es va intensificar el mal temps, es va decidir cancel·lar els concerts per una pròxima ocasió.