Protocol seguretat oficines municipals
Informació coronavirus
Preinscripcio Escolar
Arxivem la Covid19
Activitats des del confinament
Telèfons emergències
Contra la violència masclista
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

VI Birrarock i fira de la cervesa artesana

16/07/2018

VI Birrarock i fira de la cervesa artesana

El temps calorós, amb temperatures superiors als 30 graus, va ajudar al Birra Rock i Fira de la cervesa artesana en la seva sisena edició, el passat dissabte. L’acumulació de públic es va donar sobretot al vespre amb l’inici de les actuacions musicals. Tot i que durant tota la tarda la mainada  va gaudir de valent dels inflables aquàtics i dels tallers de bombolles gegants.

Els cervesers van estar acompanyats d’una gran presència de públic agraït, entès i amb ganes de tastar les diferents cerveses vingudes d’arreu del territori català: Birra 08, de Barcelona; Calavera i Minera, totes dues de Sant Joan de les Abadesses; Grenyut, de Santpedor; Hort del Barret, de Granollers; Popaire, de Blanes; Rocamentidera, de Santa Maria de Merlès i Terra, de Centelles.

El tret de sortida de la part musical va venir de la mà dels centellencs Oso Banda, seguit del grup vingut des de Martorell, Metzina que va actuar durant una hora ben llarga mostrant el seu darrer treball “Només el foc”. Els següents en sortir a l’escenari van ser els Let’s Quo, que van oferir un gran tribut al conegut grup de rock Status Quo. I ja ben passada la mitjanit els barcelonins Sleeping the Monkeys van ser els encarregats de tancar la jornada.