Protocol seguretat oficines municipals
Piscina estiu
Cursa Embruixada
Entrenament cursa Embruixada
Exposició Racons oblidats Niu del Palau
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Presentació i inscripcions del Cicle a 100 cap als 100

09/11/2018

Presentació i inscripcions del Cicle a 100 cap als 100

El proppassat 8 de novembre de 2018 es va fer una xerrada informativa sobre el Cicle de Passejades “A cent cap els cent”.

Aquest programa està organitzat per la Diputació de Barcelona i hi participen 66 municipis.

Organitzats en grups de 4 municipis, es realitzen excursions de baixa dificultat i pensades pel col·lectiu de la gent gran, visitant cadascun dels quatre municipis. Al finalitzar l’excursió es fa un dinar tots junts (cadascú porta un entrepà o la carmanyola), per promoure la interrelació entre els participants i ens acomiadem tot ballant, fins al proper encontre.

Per cloure el cicle, al mes de maig, es fa una macro trobada, amb una participació de més de 1000 persones, en un municipi encara per determinar. Aquesta trobada se celebra en dos o tres dies, donat que enguany hi ha més municipis participants.

Els municipis que participarem aquest curs són Pineda (13 de febrer 2019), La Llagosta (13 de març 2019) i Torrelles de Llobregat (10 d’abril 2019). El dia 28 de novembre de 2018 es farà l’excursió a Centelles.

Les inscripcions ja estan obertes, les podeu venir a fer als Serveis Socials, al C/Nou 18 baixos. La participació en aquest programa és gratuïta.

Així mateix, es va aprofitar la Xerrada per explicar el Programa d’activitat física de la gent gran, amb més de 30 anys de trajectòria, explicant els objectius i la metodologia de treball que s’hi desenvolupa. Hi ha 5 grups, organitzats per edat i/o capacitats físiques, en horaris de matins, tardes i vespres. L’activitat té un cost de 55€ per tot el curs (de setembre a juny).