Protocol seguretat oficines municipals
Piscina estiu
Cursa Embruixada
Entrenament cursa Embruixada
Exposició Racons oblidats Niu del Palau
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Les caminades per a persones jubilades “A 100 cap als 100” inaugura nou cicle a Centelles

29/11/2018

Les  caminades  per a persones jubilades  “A 100 cap als 100” inaugura nou cicle a Centelles

El dijous, 28 de novembre, Centelles va acollir un total de 155 persones de les poblacions de Premia de Mar, la Llagosta i Torrelles de Llobregat.

El punt de trobada va ser el càmping Puigsagordi, on es va fer l’esmorzar i Josep Arisa, regidor d’Esports i Neus Verdaguer, regidora de la Gent gran, van donar la benvinguda a totes les persones participants. A continuació va començar la caminada passant pel Puig Nou, el Portal, i es va fer una parada davant l’església parroquial on l’arxivera municipal va explicar l’origen del municipi. Tot seguit van reprendre el camí cap el molí de la Llavina per acabar el recorregut al Pavelló Municipal d’Esports on es va fer el dinar amenitzat amb música ambiental. Per finalitzar la vetllada els/les participants van fer una activitat amb coreografies de ball, a càrrec de Montse Tresserras, monitora d’activitat física.

Les persones que hi van participar van valorar molt positivament la jornada. El projecte continuarà el proper mes de febrer, amb una caminada a Pineda de Mar.