Fira ratafia
Protocol seguretat oficines municipals
Casal Estiu
Estiu Jove
Guia activitats joves
Preinscripcio Escolar
Informació coronavirus
Arxivem la Covid19
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Carme Ruscalleda estrella de la 11a fira de la tòfona de Centelles

13/12/2018

Carme Ruscalleda estrella de la 11a fira de la tòfona de Centelles

L'11a edició de la firà de la tòfona es celebrarà el dissabte 15 i el diumenge 16 una setmana abans que anys enrere. Miquel Arisa Coma, alcalde del poble va dir "vull agrair al xef i professor, Cesc Molera que ha estat sempre fidel a la fira." "Pensem que és un bon moment per poder comprar el preuat fong per a la cuina de Nadal". Pel regidor Xavier Serra Mas, regidor de promoció econòmica "una novetat serà la carpa climatitzada que hem instal·lat a la plaça major i hem procurat que l'espai firal tingui predomini de parades que ofereixen productes relacionats amb la tòfona".

Cesc Molera va dir "teníem la idea de revalorar la tòfona i fer que els cuiners la facin servir és fantàstic".

La novetat més destacada serà la classe magistral que impartirà Carme Ruscalleda , xef, cuinera i escriptora amb estrelles Michelin, parlant de "la tòfona d'hivern del país, és esperada desitjada i seductora", el diumenge al matí a la sala de baix de la Violeta.
Com a restaurants convidats el dissabte hi haurà el restaurant l'Ó de Món Sant Benet, amb Jordi Llobet (1 estrella Michelin) i el restaurant La Calèndula amb Iolanda Bustos.

Una altra novetat és el trasllat del 6è concurs de gossos tofonaires del dissabte que passa de fer-se a la tarda al matí al mateix lloc, costat de l'institut Pere Barnils.

Debuta enguany un concurs de cuina amb tòfona per alumnes d'hostaleria, els tres finalistes acabaran els plats a la carpa de la plaça major i optaran als tres premis que hi ha.

A part de productes relacionats amb la tòfona hi ha diverses activitats solidàries i atraccions destinades als més menuts que estan situades a la plaça de l'església.

Una de les activitats que es mantenen any rere any és el menja tòfona a Centelles quan els dos dies de la fira es podrà degustar tòfona a una desena de restaurants del municipi.

PROGRAMA D'ACTIVITATS FIRA TÒFONA 2018