Protocol seguretat oficines municipals
Informació coronavirus
Preinscripcio Escolar
Arxivem la Covid19
Activitats des del confinament
Telèfons emergències
Contra la violència masclista
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Classe magistral de Carme Ruscalleda a la Fira de la Tòfona

17/12/2018

Classe magistral de Carme Ruscalleda a la Fira de la Tòfona

Carme Ruscalleda Serra, xef amb 3 estrelles Michelin, va fer el diumenge 16 de desembre una classe magistral –a la sala de baix de La Violeta– dins dels actes de l'11a Fira de la Tòfona. La sala es va omplir d'un públic que va seguir atentament l'evolució dels més de 30 anys de professió de Ruscalleda, des dels inicis a la carnisseria familiar on van començar a fer els primers plats per emportar fins a finals d'octubre amb el tancament del restaurant Sant Pau a Sant Pol de Mar. 

Ruscalleda va destacar la importància d'adquirir productes de proximitat i va afirmar que la tòfona "és un plaer immens a la taula, és el diamant de la cuina". Per a la popular xef "és millor la tòfona negre, la que trobem aquí a prop, perquè de la blanca s'esvaeixen ràpidament les aromes". 

Seguidament es va establir un torn de preguntes on Ruscalleda va respondre sobre suggeriments per a les festes de Nadal, amb quins plats marida millor o com es neteja i es conserven millor les tòfones. 

Abans de marxar, Carme Ruscalleda, va anar a l'Ajuntament, on va signar al llibre d'honor del municipi. L'alcalde, Miquel Arisa Coma, li va fer entrega d'un portal de metracrilat i una litografia de l'artista local, David Casals Moreno; com a record de la seva visita.