Protocol seguretat oficines municipals
Informació coronavirus
Preinscripcio Escolar
Arxivem la Covid19
Activitats des del confinament
Telèfons emergències
Contra la violència masclista
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

La cuina, protagonista a la 11a Fira de la Tòfona

17/12/2018

La cuina, protagonista a la 11a Fira de la Tòfona

Els tallers de cuina de l’11a Fira de la Tòfona han tornat a estar un èxit de participació de públic. Dissabte al matí, la carpa climatitzada que es va instal·lar a la plaça Major,  es va omplir per seguir les elaboracions de Jordi Llobet –del restaurant L’Ó del Món Sant Benet amb 1 estrella Michelin– i Iolanda Bustos –del restaurant La Calèndula de Regencós–. Els dos xefs van destacar “la sort de poder condimentar els nostres plats amb tòfona”. Els assistents van poder fer gratuïtament un tastet d’alguns plats maridats amb vins i caves de Gleva Estates. 

A la tarda, Cesc Molera –xef i professor de l'Escola d'Hostaleria d'Osona– i Fina Vila –estudiosa de la tòfona– van fer un taller de cuina on ensenyaven a través de diversos plats a perdre la por de cuinar amb tòfona. Seguidament, la xef i professora de l'Escola d'Hostaleria d'Osona Dina Piera va fer un taller de cuina de Nadal. 

Per primera vegada s'ha fet un concurs de cuina amb tòfona per a alumnes de l'escola d'Hostaleria. Els guanyadors van ser: Joseph Rasos de Sant Martí de Centelles (1r), Martí Vilalta de Sant Martí de Centelles (2n) i Míriam Berga de Manlleu (3a). El jurat estava format per Josep Sucarrats (director de la revista Cuines), Jean Louis Neichel (cuiner francès que entre d'altres va ser cap de cuina del Bulli i director del restaurant Neichel a Barcelona), Neus Verdaguer Paré (regidora de l'Ajuntament de Centelles), Toni Cruells (professor de l'escola d'Hostaleria) i Jordi Parareda (cap de cuina de Sant Tomàs).