Protocol seguretat oficines municipals
Informació coronavirus
Preinscripcio Escolar
Arxivem la Covid19
Activitats des del confinament
Telèfons emergències
Contra la violència masclista
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

11a Fira de la Tòfona

18/12/2018

11a Fira de la Tòfona

Centelles s’ha convertit aquest cap de setmana, 15 i 16 de desembre, en la capital de la tòfona amb la celebració de la 11a Fira. Una vintena de parades amb tòfones i productes trufats conformaven l’espai firal d’aquest any, situat al Passeig. La majoria dels expositors es van mostrar satisfets amb el desenvolupament de la fira i en destacaven la importància del paper pedagògic de donar a conèixer el producte i de com utilitzar-lo a la cuina durant tot l’any. El degoteig de públic i les vendes van ser considerades com a positives per bona part dels paradistes. 

Els expositors asseguraven que aquest està essent un bon any per a la tòfona per la climatologia, ja que les pluges han fet avançar la temporada i ara es troba en un bon moment de maduració. Normalment la millor època de la tòfona és al gener. 

Dissabte al matí també es va fer el 6è concurs de Gossos tofonaires, a la zona de l’institut amb una desena de participants. El guanyador va ser Dídac Espasa de Vimbodí i Poblet amb un Golden Retriever. 

Paral·lelament es van organitzar activitats infantils durant tot el cap de setmana.