Protocol seguretat oficines municipals
Caminada popular
Botiga online
Canvi energia
Cinema Gaudí
Mercat del Trasto
Exposicio Jordi Sarrate
Teatre familiar
Agenda Biblioteca
Fira de la Tòfona
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Partit molt disputat entre la selecció de Futbol Sala de Catalunya i el Caciques de Quindo

19/02/2019

Partit molt disputat entre la selecció de Futbol Sala de Catalunya i el Caciques de Quindo

Dilluns dia 18 de febrer es va disputar el partit amistós de la Selecció Absoluta de Catalunya de Futbol Sala a Centelles amb el club colombià Caciques del Quindo, campió d'Amèrica del Sud.

Aquest era el segon dels partits que disputaven (el dia abans havien jugat a Corbera de Llobregat) i pels jugadors representa la preparació per als campionats, ja que la Federació s’està preparant pel Campionat del Món de Futbol Sala i els Caciques per a la Copa Intercontinental que disputarà el 21 i el 26 de febrer davant el Dinamo de Moscú.

El partit d’ahir a Centelles va ser molt disputat i amb un gran joc dels visitants que va acabar amb el resultat de 1 a 4.

Durant el partit, vam comptar amb la presència d’Antoni Reig Casassas, director del Consell Català de l’Esport; Miquel Arisa Coma, alcalde; Josep Arisa Argemí, regidor d’esports; Josep Paré Aregall, primer tinent d’alcalde; Antoni Castells Preseguer, regidor de qualitat urbana i mobilitat; Josep Maria Callís, president de la Unió Esportiva Centelles; i Dani Vives i Viola, president de la Federació Catalana de Futbol Sala.