Centelles és màgia
Fira de la Tòfona
Pedalada per la Marató
Estrellitas & Antojos
Portar pessebre a la Costa
Mostra artistes locals
Projeccions Sant Esteve
Cinema Gaudí desembre Litus
Concurs festa del pi
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Més d’un centenar de persones participen a l’activitat de descoberta de fonts

25/03/2019

Més d’un centenar de persones participen a l’activitat de descoberta de fonts

Prop de 120 persones, la meitat de les quals eren nens i nenes, van participar a l’activitat familiar de descoberta de fonts que es va organitzar el passat diumenge 24 de març en motiu de la celebració del dia mundial de l’aigua, dos dies abans.

Sota el nom De font a font i... van tenir lloc diverses activitats, començant per un itinerari en forma de joc a través del qual es va fer un recorregut per 7 fonts amb l’ajuda d’aplicacions mòbils. A l’arribar a la darrera font, les famílies es van trobar amb una sessió de conta-contes que va facilitar la Diputació de Barcelona i a càrrec de la companyia Umpalumpa. La jornada va acabar amb l’alliberament d’un xoriguer procedent del centre de recuperació de fauna de Torreferrussa, un cop recuperat de diverses ferides.

Amb aquesta activitat, des de la regidoria de medi ambient de l’Ajuntament es volia posar en valor el patrimoni de fonts de Centelles i les iniciatives pel seu manteniment, com les del grup de voluntaris Friquifonts que han anat realitzant accions de neteja de diverses fonts. En darrera instància, el municipi se suma a fomentar l’estalvi  i l’ús racional de l’aigua en les activitats diàries per tal de preservar un recurs tan valuós.