Piscina estiu
Liceu a la fresca
Taller familiar
Jornada castellera
Caminades
preinscripcions tallers art
Activitats jove estiu
Formacio
Exposicio tallers art
Exposició Aznar Chagall
Exposició espai Cerdà
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Marco Palazzi presenta la seva família al Marçó vell

08/04/2019

Marco Palazzi presenta la seva família al Marçó vell

Al Centre d'art el Marçó vell de Centelles es pot visitar l'exposició monogràfica de pintures del barceloní Marcos Palazzi (1965), dedicada a la família i altres temes, si bé predomina la temàtica familiar com ho reflecteix el títol “La família”. Palazzi ha portat un gran nombre d'obres, tant d'antigues com de més recents, on el seu entorn familiar és el principal protagonista. 

Miquel Arisa Coma, l'alcalde, va presentar la mostra destacant la importància de Palazzi a l’art actual i del bon nivell que es pot contemplar al Marçó "L'artista ens explica l'evolució de la seva gent on no hi manca veure créixer els seus fills, els sopars casolans, escenes familiars, classes de piano, records de viatges. Però també hi ha altres peces amb el seu imaginari particular: escenes d'entorns urbans i rurals, bars, retrats de companys artistes, amics, Napoleó, Popeye i el seu etern gos Sixto". 

L'exposició és com una retrospectiva d'aquest gran artista, que va començar a fer exposicions el 1992. Tot i la seva joventut ja és un artista consagrat. L'exposició es va inaugurar dissabte 6 d'abril i es pot visitar fins al 19 de maig.