Centelles és màgia
Fira de la Tòfona
Pedalada per la Marató
Estrellitas & Antojos
Portar pessebre a la Costa
Mostra artistes locals
Projeccions Sant Esteve
Cinema Gaudí desembre Litus
Concurs festa del pi
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Més usuaris/àries de la deixalleria

10/04/2019

Més usuaris/àries de la deixalleria

Un cop realitzat el recompte de dades, s’ha constat que el nombre de persones usuàries de la deixalleria durant el 2018 va continuar augmentant, amb 2.779 visites i un total de 643 tones de residus recollits que es van gestionar correctament.

Destaquen els d’aparells elèctrics i electrònics, tals com televisors, ordinadors, neveres o petits electrodomèstics, i els especials (pintures, vernissos, piles, esprais, tòners), tots ells residus molt contaminants que han de ser tractats convenientment.

Per altra banda, les tres minideixalleries instal·lades a diferents indrets del poble i els dos contenidors d’oli domèstic també han registrat dades de recollida molt elevades.

Des de l’Ajuntament de Centelles volem agrair la col·laboració de tots els centellencs i les centellenques en la separació de residus, fonamental per poder donar a cada material el tractament necessari per a la seva recuperació i reciclatge.

Trobareu informació detallada dels horaris de la deixalleria i de la ubicació de les minideixalleries i contenidors d’oli domèstic a l’apartat de residus de la web municipal www.centelles.cat/viure/urbanisme-i-medi-ambient/residus/