Formació empresarial virtual
Centelles Famílies
Formació treball virtual
Exposició Pere Relats
Exposició Inés de Haro
Cicle Gaudí Tardor 2020
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

L’equip “Els PÄTANKA’S” de Centelles guanya el Raid dels Ausetans 2019

02/05/2019

L’equip  “Els PÄTANKA’S” de Centelles guanya el Raid dels Ausetans 2019

El cap de setmana 27 i 28 d’abril es va celebrar la Gran final del Raid dels Ausetans 2019 a la zona d’aventura Les Comes de l’Esquirol, una gimcana organitzada pel Consell Comarcal amb la participació de 10 municipis de la Comarca: Centelles, Calldetenes, Folgueroles, Gurb, Muntanyola, Sant Bartomeu del Grau, Prats de Lluçanès, Sant Julià de Vilatorta, Tavèrnoles i Torelló.

El Raid planteja proves esportives, d'aventura, culturals, socials i musicals entre d'altres, amb l'objectiu de promoure valors com la cohesió social, la integració i el respecte pel medi ambient entre d’altres. Al mateix temps ofereix als joves una alternativa d’oci saludable que fomenta el contacte entre persones de diferents municipis.

En aquesta edició del Raid han participat un total de 193 joves inscrits, 113 noies i 78 nois. 

Després d’haver superat les fases locals realitzades durant el mes de març i abril, 12 equips van arribar a la Final Comarcal. L’equip guanyador, “Els PÄTANKA’S” de Centelles van ser premiats amb un viatge a Port Aventura.

Els segons i tercers classificats van rebre un passi d’activitats al parc d’aventura les Comes de L’Esquirol. El grup de Sant Julià de Vilatorta, les 6 SISTERS van quedar subcampiones i l’equip de Gurb, TOCATS DEL BOLET, es va emportar el tercer lloc. 

L’entrega de premis va  tenir lloc el mateix diumenge dia 28 d’abril a les 14h del migdia amb representants de tots els municipis, del Consell Comarcal d’Osona i membres de l’empresa Anigami.