Protocol seguretat oficines municipals
Centelles poble acollidor
Rebuda de la Flama del Canigó
Mobile Week
EPA Centelles
Exposició La llum adults
Aiguagim
Piscina Estiu
Activitats estiu
Tallers Art
Tallers Art
Exposició Premi Centelles
Borsa Art i Cultura
Pla Jove
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Els tallers, protagonistes de la 10a Fira de la Ratafia de Centelles

03/06/2019

Els tallers, protagonistes de la 10a Fira de la Ratafia de Centelles

Els taller per elaborar ratafia, el jardinet de les herbes i les dues fases de deliberació del concurs han estat, un any més, els actes amb més participació de la 10a Fira de la Ratafia que es va celebrar l’1 i 2 de juny. 

“Fes la teva pròpia ratafia i emporta-te-la a casa” va comptar entre els dos dies amb més d’un centenar de persones. Els participants seguien la “recepta centellenca” de la mà dels organitzadors i s’enduien a casa una ampolla per a punt per posar a reposar a sol i serena. 

Al matí, Laura Rico i Blanca Saladrigues –alumnes de l’institut Pere Barnils de Centelles– van fer la presentació del treball de recerca de Batxillerat “El poder de les herbes fet licor”. Al migdia, unes vuitanta persones van participar al dinar silvestre del col·lectiu Eixarcolant i seguidament del taller de postres amb ratafia amb el mestre forner Pep Rosés. 

Seguidament es va donar pas a la deliberació amb el jurat popular i la fase final de l’11è concurs de ratafies casolanes. 

Una vintena de parades amb ratafies o productes relacionats formaven el recinte firal  al Passeig que, dissabte, va comptar amb l’animació de la botiga al carrer organitzada per la Unió de Comerciants de Centelles, aquest any amb temàtica hippie.