Fira ratafia
Protocol seguretat oficines municipals
Casal Estiu
Estiu Jove
Guia activitats joves
Preinscripcio Escolar
Informació coronavirus
Arxivem la Covid19
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Acte d’agraïment als municipis participants del projecte Liceu a la fresca

19/07/2019

Acte d’agraïment als municipis participants del projecte Liceu a la fresca

L’alcalde de Centelles, Josep Paré Aregall i la regidora Neus Verdaguer Paré van assistir el dijous 18 de juliol a l’acte que el Liceu va organitzar per als municipis que van participar al programa ‘El Liceu a la fresca’.

L’acte va estar encapçalat pel President de la Generalitat, Quim Torra i Pla; la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga i Salvador Alemany, president del Patronat de la Fundació del Gran Teatre del Liceu.

Per primera vegada, el 28 de juny, es va participar d’aquesta iniciativa amb la projecció de l’òpera ‘Tosca’ de  Giacomo Puccini a la plaça Major que de manera conjunta es va poder veure a més de 300 municipis d’Espanya, Andorra, França, Itàlia i Portugal.

La projecció va tenir molt bona acollida entre els assistents i, des de l’Ajuntament se seguirà apostant per fer promoció de la cultura que, en aquest cas, va fer possible arribar l’òpera a tota la població.

El Liceu a la fresca és un projecte del Gran Teatre del Liceu amb un important component divulgatiu que vol acostar l’òpera a les persones i ho fa amb títols atractius i accessibles de manera que, d’una manera més informal i propera tothom pugui gaudir d’aquest gènere.