Exposició Inés de Haro
Cicle Gaudí 23 octubre
Formació empresarial virtual
Centelles Famílies
Formació treball virtual
Exposició Pere Relats
Cicle Gaudí Tardor 2020
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

TOCATS DEL BOLET, segona activitat del programa Centelles Famílies

15/11/2017

TOCATS DEL BOLET, segona activitat del programa Centelles Famílies

El dissabte dia 11 de novembre es va portar a terme la sortida familiar conduïda pel biòleg Marc Martín, amb l’objectiu de conèixer el món dels bolets. Aquesta és la segona activitat que forma part del programa Centelles Famílies-Espai de trobada, formació i activitats- que organitza l’Ajuntament conjuntament amb les Associacions de pares i mares de Centelles (AMPES) . En total van participar-hi 29 adults i 31 infants.

Després d’una presentació de Cristina Ciudad, regidora d’Educació, tots els participants van desplaçar-se cap a la banda de la Sauva Negra, una zona amb alzines, roures i pins prou oberta perquè tot el grup estigués més o menys visible.

Abans de començar l’activitat es va repartir un dossier als infants amb dibuixos dels bolets més freqüents i uns ganivets de plàstic perquè poguessin arrencar els bolets amb cura. Després d’unes explicacions generals sobre què són els bolets i algunes indicacions, els participants van començar a buscar qualsevol tipus de bolet.

Al final de l’activitat en grup es van veure i comentar els bolets que havien trobat (en total, una vintena d’espècies diferents) i van identificar-ne els que són comestibles.
La propera activitat del programa Centelles Famílies serà la xerrada “Comunicació adequada entre els adolescents a l’entorn 2.0 (Ciberassetjament) el proper 14 de desembre a 2/4 de 9 del vespre a l’Institut. Per assistir a la xerrada cal inscripció prèvia a www.centelles.cat

 

» PROGRAMACIÓ CENTELLES FAMÍLIES 2017-2018