Formació empresarial virtual
Centelles Famílies
Formació treball virtual
Exposició Inés de Haro
Cicle Gaudí Tardor 2020
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Inés de Haro de Murcia, guanya el Premi Centelles 2019

27/08/2019

Inés de Haro de Murcia, guanya el Premi Centelles 2019

El jurat del Premi Centelles 2019 va designar el quadre Tangentes d’Inés de Haro (Murcia) com el guanyador del LXXVII Concurs de Pintura i va atorgar dues mencions honorífiques: una a Verónica Bueno Salgado (Socuéllamos) pel quadre Nunca Más, el insidioso desafio de soportar un dejà vu constante o como pretender quebrantar la voz tirana del idiota congénito i, l’altra per Kihong Chung (Cartagena) per Mensaje de peso

El diumenge 25 d’agost es va fer públic el veredicte i es van atorgar els premis al Centre d’art el Marçó vell. L’alcalde, Josep Paré Aregall, va fer un parlament en català i un en castellà lloant la importància del premi Centelles i va agrair a tothom la seva participació i col·laboració. La regidora Anna Chávez Calm va llegir el veredicte del jurat. I la guanyadora, Inés de Haro es va mostrar satisfeta i agraïda amb el premi. 

En aquesta edició hi han participat 162 obres provinents d’arreu del món com: Uruguai, Suècia, i d’Espanya: Madrid, Cadis, etc. que en principi es presenten en format digital. D’aquestes el jurat va fer una selecció de 80 peces de les quals es van presentar 72. A la primera selecció es van triar 22 obres que són les que s’exposen al Marçó vell. 

El primer premi està dotat amb 3.500 euros, trofeu i muntatge d’una exposició al Centre d’art el Marçó vell. Les dues mencions honorífiques tenen trofeu. L’obra guanyadora queda en propietat de l’Ajuntament de Centelles. 

La mostra estarà oberta fins al 13 d’octubre, dissabtes, diumenges i festius en horaris habituals.