Protocol seguretat oficines municipals
Fira ratafia
Casal Estiu
Estiu Jove
Guia activitats joves
Preinscripcio Escolar
Informació coronavirus
Arxivem la Covid19
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Activitats escolars el dia de la vaga per emergència climàtica

27/09/2019

Activitats escolars el dia de la vaga per emergència climàtica

L’Ajuntament de Centelles s’ha sumat a la vaga d’avui divendres 27 de setembre per declarar formalment l’emergència climàtica i ambiental junt amb altres institucions polítiques i acadèmiques d’arreu del món.

Les escoles del poble han fet diverses activitats de conscienciació. A tall d’exemple, alumnes de P4 i P5 de l’escola Ildefons Cerdà van plantar, ahir dijous al parc de la plaça de Catalunya, plantes aromàtiques autòctones com: romaní, espígol, esparnallac i estepes. Aquest nou espai s’afegeix al jardí botànic dels alumnes del CAFEMN de l’institut Pere Barnils.

Aquest matí alumnes de l’escola Ildefons Cerdà s’han manifestat fins a la plaça Major, amb samarretes de color verd, i han llegit un manifest a favor de mesures urgents per protegir el planeta. Els alumnes de l’escola Xoriguer també han fet activitats de conscienciació construint una piràmide d'ampolles de plàstic amb missatges al voltant de petites accions que podem fer per millorar la situació al nostre planeta.

S’ha tallat el trànsit al matí i de les 13 a les 17h per conscienciar de la necessitat de reduir l’ús del transport procedent del combustible fòssil i fomentar la circulació a peu o en bicicleta.