Protocol seguretat oficines municipals
Fira ratafia
Casal Estiu
Estiu Jove
Guia activitats joves
Preinscripcio Escolar
Informació coronavirus
Arxivem la Covid19
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

“Entre el cel i les cèl·lules” de Roser Cruells al Centre d’Art el Marçó vell

29/10/2019

“Entre el cel i les cèl·lules” de Roser Cruells al Centre d’Art el Marçó vell

Amb el títol Entre el cel i les cèl·lules de la centellenca Roser Cruells, el Centre d’Art el Marçó vell acull una nova exposició temporal, que es podrà veure del 27 d’octubre a l’1 de desembre.

La regidora Anna Chávez Calm va presentar l’acte de la inauguració que es va fer el diumenge 27 d’octubre. L’alcalde, Josep Paré Aregall, ha escrit al catàleg “és un honor per Centelles que l’artista local Roser Cruells exposi al Centre d’Art el Marçó vell”. Aquesta mostra diu Paré “són temàtiques vitals que reafirmem l’art com una forma de comunicació entre cultures i posiciona l’artista com a un ésser universal”.

Segons la mateixa Roser Cruells “Entre el cel i les cèl·lules és una mostra de pintura d’uns 30 quadres que he anat fent aquests últims anys i que estan relacionats amb la ciència, l’univers, la música, la cuina, l’amor i la vida des de la Terra”. Diu Cruells “Es fa un recull de temes importants per mi i són aquells que explicaria als extraterrestres que vinguessin a visitar-nos al nostre planeta. Esperant que arribi aquest meravellós moment, segueixo pintant per quan arribi el dia. De moment, aquí un petit tastet d’aquests últims 4 anys”.

Està programada una visita guiada per al proper diumenge 17 de novembre a les 12 del migdia.