Protocol seguretat oficines municipals
Fira ratafia
Casal Estiu
Estiu Jove
Guia activitats joves
Preinscripcio Escolar
Informació coronavirus
Arxivem la Covid19
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Nova edició de la trobada de teatre de Centelles

08/11/2019

Nova edició de la trobada de teatre de Centelles

Aquest cap de setmana comença la Trobada de Teatre Amateur d’Osona, la novena que es fa a Centelles. Es va presentar en una roda de premsa presidida per la regidora de Cultura, Anna Chávez Calm; Joan Pagès de Pierrot Teatre, el director de la Cia de la trobada, Jordi Arqués i l’alcalde, Josep Paré Aregall.

Paré va recordar que feia més de 15 anys que s’organitzava la trobada al poble i una vintena que s’havia iniciat a Osona. “Cal destacar -va afegir l’alcalde- que cada any hi ha l’estrena d’alguna obra que es fa expressament per a la trobada amb actors i actrius d’arreu de la comarca”. “Per nosaltres és un honor donar-hi suport, a més és un format consolidat i demostra el nostre compromís amb la cultura”. Per Chávez “cal agrair a tothom el seu treball i la seva implicació especialment als grups locals com són Pierrot Teatre i el Triquet”.

Per Pagès “una altra vegada hem aconseguit enredar Jordi Arqués i Joan Roura per fer una estrena exclusiva i estem segurs que tots els grups que actuaran són de gran qualitat”.

Arqués va agrair a Centelles la confiança en ells i va explicar que l’estrena de Svejk, obra de Jaroslav Hasec escrita a principis del segle XX, “la tenia al cap des que vaig llegir la novel·la. És una obra que parla de política, religió, el poder judicial, molt actual tot i ser de fa anys. Li hem donat un aire molt gamberro com el seu autor ho havia escrit”. A l’obra hi intervenen 26 actors i 3 actrius “nosaltres ho estem passant bé i esperem que al públic també li agradi”. SVEJK, direcció Jordi Arqués i Joan Roura es representa el divendres 8, dissabte 9, i diumenge 10 al casal F. Macià.

També hi haurà  Una balada pokètica, direcció de Kim Blancafort, Jordi Codina i Josep M. Casassas a la sala de baix de la Violeta el divendres 8 i el dissabte 9.

El divendres 15 de novembre es representarà  Quartet, direcció de Xevi Conill, Marc Datzira i Xevi Font a les 11 de la nit  a la sala de baix de la Violeta.

L’altra obra que s’estrena serà:  8 flors, amb el grup El Triquet, direcció de Jordi Relats al Casal Francesc Macià que es representarà divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17.

Dins la Trobada de teatre, el dissabte 16 de novembre, es podrà seguir Monòlegs societat limitada, amb Xevi Font a les 11 de la nit a la sala de baix de la Violeta.

« PROGRAMA TROBADA DE TEATRE 2019»