Protocol seguretat oficines municipals
Informació coronavirus
Preinscripcio Escolar
Arxivem la Covid19
Activitats des del confinament
Telèfons emergències
Contra la violència masclista
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Lliurament dels premis del 1r concurs d’engalanar carrers i dels racons embruixats del Cau de Bruixes 2020

21/02/2020

Lliurament dels premis del 1r concurs d’engalanar carrers i dels racons embruixats del Cau de Bruixes 2020

El dijous 20 de febrer es va fer, a la sala de plens de l'ajuntament de Centelles, el lliurament dels premis del 1r concurs d'engalanar carrers i el de racons embruixats. Va presidir l'acte l'alcalde, Josep Paré Aregall i la regidora de cultura Anna Chávez Calm. Paré va dir "estem molt contents de recuperar l'esperit del Cau de Bruixes original on els carrers temàtics tenien un paper fonamental. Cal seguir en aquesta línia i consolidar-la  per beneficiar el nostre municipi". Alguns dels premiats no van poder assistir i se'ls enviarà el premi a casa, a cada premiat li corresponen diferents vals de compra per utilitzar a botigues del poble.

Al concurs de carrers hi va haver 7 participants. El primer premi ha estat pel carrer de Sant Antoni: el somni de la mala lluna (115 punts); el segon per Carrer Nou i Carrer Socós: els carrers embruixats de les Tresines (114 punts), i el 3r per Carrer Sant Cristòfol: Tunel màgic del Consell d'Infants (107 punts).

Pel que fa als racons embruixats, amb 7 candidats, el primer premi va ser per: L'encanteri embruixat (pujada c/ Collsuspina) 136 punts. El 2n premi per El racó de la Parenta (La Cira) 116 punts i el tercer per Perruqueria embruixada (111 punts).

Els premis eren convocats per la Comissió del Cau de Bruixes i l'Ajuntament de Centelles.