Exposició Ernest Faixedas
Cursa Sahara
Concert Catarres
Exposició Neus Martin
Concert Dan Imhoff
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Es lliuren 148 targetes moneder de beques menjador

26/03/2020

Es lliuren 148 targetes moneder de beques menjador

Un total de 148 alumnes de Centelles estan rebent aquesta setmana les targetes moneder de les beques de menjador escolar.

Es tracta d’una targeta de prepagament que va amb un saldo carregat inicialment de 40 euros (per a una previsió de dues setmanes) i que, si es perllonga el tancament dels centres escolars, per la pandèmia del Coronavirus, es recarregarà.

La Generalitat de Catalunya a través de Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Departament d’Educació vol garantir la continuïtat dels ajuts que reben els ajuntament i famílies que gaudeixen d’aquesta prestació. El Consell Comarcal d’Osona té delegada la competència de la gestió de les beques menjador i ha estat l’ens encarregat de coordinar amb l’Ajuntament l’ajut i el repartiment de les targetes entre les famílies dels infants. En el conjunt de la comarca d’Osona s’estan repartint 2.843 targes moneder.

Les targes s’adjunten amb un seguit de consells i normativa per a la seva utilització a més d’un seguit de recomanacions ja que l’import s’ha de destinar a la compra de productes bàsics i saludables i els establiments del municipi es podran beneficiar d’aquestes compres. Les famílies hauran de guardar els tiquets per garantir que es destinen a productes saludables per als infants i les seves famílies.