Protocol seguretat oficines municipals
Informació coronavirus
Preinscripcio Escolar
Arxivem la Covid19
Activitats des del confinament
Telèfons emergències
Contra la violència masclista
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

L’ABS de Centelles garanteix el funcionament a tots els usuaris

03/04/2020

L’ABS de Centelles garanteix el funcionament a tots els usuaris

L’Àrea Bàsica de Salut de Centelles (ABS) i l’Ajuntament de Centelles volen puntualitzar, davant algunes informacions que circulen, que el CAP de Centelles no tancarà. En aquests moments estem sota el criteri de l’autoritat sanitària la qual establirà el repartiment dels recursos mèdics en funció de les prioritats vitals. La construcció de l’hospital de campanya al recinte esportiu del Castell d’en Planas a Vic requerirà que només alguns professionals dels centres sanitaris d’influència de la nostra ABS –Centelles, Balenyà i Sant Martí de Centelles- hagin de prestar els seus serveis en aquest nou equipament.

Així doncs es garanteix l’assistència primària a Centelles amb professionals dels diversos àmbits tot i que no siguin els que es tenen assignats habitualment. El Consultori de Sant Martí de Centelles està tancat i el Consultori de Balenyà ha reestructurat horaris. Es treballa amb coordinació amb els professionals sanitaris de la zona perquè els municipis de l’àrea d’influència de l’ABS de Centelles no quedin desatesos en cap moment.

Us recordem que per a patologies no urgents, de 8 a 20h, s’ha de trucar al 938 810 485 (ABS Centelles), per a emergències 061 (Salut Respon) i emergències greus 112.