Protocol seguretat oficines municipals
Informació coronavirus
Preinscripcio Escolar
Arxivem la Covid19
Activitats des del confinament
Telèfons emergències
Contra la violència masclista
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Primera defunció per Coronavirus a Centelles

03/04/2020

Primera defunció per Coronavirus a Centelles

BAN MUNICIPAL

Josep Paré Aregall, Alcalde de l’Ajuntament de Centelles,

INFORMO

En el decurs d’aquesta setmana s’ha confirmat la primera defunció amb positiu de Coronavirus a Centelles i la xifra d’afectats arriba ja a la vintena des que va esclatar la pandèmia del Covid-19. Des de l’Ajuntament de Centelles traslladem tot el nostre escalf a les famílies que han tingut defuncions de familiars alhora que reiterem tot el nostre suport a les persones que estan vivint moments complicats. Des del consistori seguim treballant per a pal·liar els efectes que aquesta crisi sanitària deixarà a la nostra població.

Davant dels rumors de tancament del CAP de Centelles us vull transmetre que tot i els reajustaments de l’ABS per optimitzar els recursos, l’atenció primària està garantida al nostre municipi com ho defensen els professionals sanitaris, l’Ajuntament i la Generalitat.

A les portes del cap de setmana us demano de nou que seguiu estrictament el confinament. Recordeu que segueix essent una necessitat evitar la propagació, per això cal extremar les mesures d’higiene i mobilitat, protegir a les persones vulnerables, mantenir la calma, deixar treballar als professionals assistencials i seguir les indicacions oficials sobre les restriccions de circulació per la via pública. Com us recordava en el ban del 27 de març, només són permeses les següents activitats:

a) Adquisició d'aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.
b) Assistència a instal·lacions sanitàries per a urgències manifestes.
c) Desplaçament al lloc de treball per a serveis essencials.
d) Retorn al domicili.
e) Assistència i cura de menors, gent gran, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.
f) Desplaçament a entitats financeres.
g) Per causa de força major o per situació de necessitat.
h) Qualsevol altra activitat d’anàloga naturalesa degudament justificada.

Es permet la circulació de vehicles particulars per les vies d'ús públic per a la realització de les anteriors activitats o per posar combustible en benzineres.

Extremar les mesures individualment és l'esforç que us demanem a cada un de vosaltres ja que és del tot necessari per reduir la propagació. El missatge dels epidemiòlegs és quedar-nos a casa. El nostre també. Siguem responsables. Cuidem-nos, cuidem els nostres i siguem solidaris. QUEDEU-VOS A CASA PER PRECAUCIÓ.

Seguiu les Informacions dels canals oficials i realitzeu gestions online al CANAL SALUT.

Espai digital de la MEVA SALUT

Josep Paré Aregall
Alcalde

Centelles 3 d’abril de 2020