Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Les competicions esportives amateurs es donen per finalitzades

24/04/2020

Les competicions esportives amateurs es donen per finalitzades

Les afectacions que ha provocat el COVID-19 a la practica esportiva i les mesures preventives imposades amb l’estat d’alarma estan condicionant a les federacions esportives, en la seva majoria, a prendre la decisió de donar per acabada la temporada, i així poder garantir la seguretat de tots els esportistes. Aquesta mesura afecta els esports d’equip i les competicions que es practiquen a Centelles.

Una de les primeres a suspendre la temporada va ser la Federació Catalana de Patinatge, on el Comitè Català d’Hoquei Patins ha donat per acabades totes les competicions i ha proclamant campions als líders de la primera volta i sense que hi hagin descensos, en canvi, el Comitè Català de Patinatge Artístic ha reprogramat totes les competicions ajornades o suspeses a partir del mes de setembre sempre i quant sigui possible.

La Federació Catalana de Basquetbol i en conseqüència a la pròrroga de l’estat d’alarma fins el 9 de maig de 2020 ha donat per finalitzades les competicions No Sèniors i No Preferents d’aquesta temporada, en concret: Els Campionats de Catalunya, des de Sots-21 fins a Premini (inclòs l’ESCOBOL) excepte els preferents i els Campionats Territorials, excepte els Sèniors i Sots 25, on es juga per l’ascens i s’està a l’espera de prendre la decisió definitiva al Campionats Sènior i Preferents en funció si és podrà reiniciar o no la Fase Regular abans del proper dia 17 de maig.

L’última a sumar-se aquesta mesura ha estat la Federació Catalana de Futbol, que suspenen i donen per acabades totes les competicions del futbol territorial, és a dir de Primera Catalana cap a vall en futbol masculí i de Preferent en el femení, i també el futbol sala i tot el futbol base que organitza la federació. Per definir com es faran els ascensos i els descensos de totes les categories es té la intenció de realitzar un referèndum on els clubs decideixin com s’articularan.