Protocol seguretat oficines municipals
Informació coronavirus
Preinscripcio Escolar
Arxivem la Covid19
Activitats des del confinament
Telèfons emergències
Contra la violència masclista
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Una celebració de Sant Jordi confinada i passada per aigua

24/04/2020

Una celebració de Sant Jordi confinada i passada per aigua

Des de l’Ajuntament de Centelles es van preparar diverses activitats per a poder celebrar la diada de Sant Jordi sense sortir de casa com a conseqüència del confinament.

Diversos artistes locals van contribuir per a fer-ho possible. Lídia Clua i Eulàlia Llopart van posar veu i dibuixos a la Llegenda de Sant Jordi (es pot veure al canal de YouTube de l’Ajuntament). David Casals va preparar un punt de llibre que es podia descarregar i pintar i Lluís Valldeneu va ensenyar a fer roses de papiroflèxia.

A la tarda i malgrat la intensa pluja d’alguna estona, el cavaller Jordi (Guim Puig) explicava als veïns i veïnes dels diversos carrers que la única manera de combatre el Covidrac era quedant-se a casa i seguint les normes de prevenció per acabar amb el virus. Anava acompanyat amb la música de Toni Mas que tots els dimecres i divendres ajuda a alleugerir el confinament.

Una iniciativa popular d’un grup de dones de Centelles va fer que molts balcons i finestres del poble s’omplissin de poesia. Es poden veure a Instagram #rutapoètica.

També es van poder escoltar sardanes en línia a través del canal d’Instagram de l’Associació Sardanista 1 d’octubre.

www.centelles.cat/santjordi