Festa Major
Sardnes
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Parades de productes essencials al mercat dominical a partir del 3 de maig

30/04/2020

Parades de productes essencials al mercat dominical a partir del 3 de maig

El mercat del diumenge a Centelles comptarà, a partir del diumenge 3 de maig, amb una dotzena de parades de productes essencials. Està permesa la venda de productes  d’alimentació, begudes, productes d’horta i higiènics. Les mesures es basen en un seguit de normes que ha establert Protecció Civil per a la realització dels mercats setmanals durant l’emergència sanitària per la COVID-19.

Per tal de garantir la seguretat de paradistes i compradors es reubicaran les parades seguint les normes de seguretat situant-les a una distància mínima de dos metres de costat. Els clients hauran de respectar la distància de dos metres entre ells mentre fan cua de manera que només quedi una persona a primera línia de la parada. Els accessos al mercat quedaran regulats per evitar aglomeracions i es controlarà l’afluència de persones.

Els clients han d’utilitzar mascareta i guants i no es permetrà que toquin els productes com a mesura de seguretat, exceptuant que els paradistes els n’ofereixin d’un sol ús. Cal rentar-se sovint les mans amb gel hidroalcohòlic tot i que es portin guants. Es recomana, sempre que sigui possible, fer pagaments amb tarja de crèdit.