Protocol seguretat oficines municipals
Caminada popular
Botiga online
Canvi energia
Cinema Gaudí
Mercat del Trasto
Exposicio Jordi Sarrate
Teatre familiar
Agenda Biblioteca
Fira de la Tòfona
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Jordi SARRATE exposa la seva ‘RUTA 80’

22/06/2020

Jordi SARRATE exposa la seva ‘RUTA 80’

Amb el nom de ‘RUTA 80’, l'artista centellenc, Jordi Sarrate, va presentar, dissabte 20 de juny, la seva nova exposició al Marçó vell. Es tracta d'un recorregut peculiar a la seva trajectòria l’any que celebra el seu 80è aniversari. La mostra és la continuació de les darreres exposicions que ha fet al poble i que, com l'anterior, va acompanyada de l'edició d'un llibre amb 200 il·lustracions, si bé a la mostra no hi s’exposen totes les que surten al llibre.

L'exposició està oberta fins al 26 de juliol i cada diumenge al migdia l'artista farà una visita guiada, que serà interessant per comprendre l’obra exposada ja que no es tota de la mateixa època. Hi ha molta producció dels anys 60 però també actual.

L’alcalde, Josep Paré Aregall,  va obrir l’acte agraint a Sarrate “que hagués avançat la seva exposició, prevista per l’octubre, ja que l’exposició de la guanyadora del premi pintura de l’any passat, que tocava ara per aquestes dades, no ha pogut venir encara”.

Jordi Sarrate va dir “en certa manera la mostra es una antologia. L’any passat va ser un Itinerari i ara una Ruta, l’any que vinent ja veurem”. Per Sarrate el “nexe en comú es el paisatge agafat des de tots els cantons possibles”. Va agrair poder ser al Marçó “on els quadres llueixen molt millor que a  casa”. I va recomanar als visitants a venir amb  calma a gaudir dels quadres exposats.

Per Toni Moreno, l’editor dels dos llibres de Sarrate (Itineraris i Ruta 80) “la seva obra es història de Centelles”

Francesc Orenes, prologuista dels volums: “l’obra de Sarrate és la crònica d’un poble com Centelles”. “Els autors busquen la bellesa i l’art ha estat la seva vida”.