Participa al cartell de la Festa Major
Botiga al carrer
Acte comiat víctimes Covid
Cinema
Protocol seguretat oficines municipals
Piscina estiu
Formació
Entrenament cursa Embruixada
Osonaformació
Tallers art estiu
Exposició Ruta 80 Jordi Sarrate
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

L’Ajuntament de Centelles dona suport al Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

28/06/2020

L’Ajuntament de Centelles dona suport al Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

El Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual es commemoren els fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, la coneguda revolta Stonewall, on es va denunciar públicament per primera vegada la vulneració de drets i la repressió social que patien les persones LGTBI. Aquells disturbis i manifestacions als carrers de la ciutat van propiciar que s’escollís aquest dia per commemorar, reivindicar i reconèixer la igualtat i la dignitat del col·lectiu.

Un any més, l’Ajuntament de Centelles penja la bandera LGTBI en mostra de suport i commemoració d’aquells drets d’igualtat i dignitat del col·lectiu, i més aquest any en què les persones LGTBI s’han vist especialment afectades per la situació excepcional provocada per la pandèmia de la COVID-19, que ha fet aflorar les desigualtats.

Amb aquesta mostra, doncs, l’Ajuntament expressa el suport i reconeixement a la igualtat, a la diversitat sexual i de gènere... amb el lema “Els nostres drets són els vostres drets, el meu orgull és el teu orgull!” i ens sumem a la declaració institucional de @aferssocialscat i fem pròpies les reivindicacions @consellnacionallgbti #orgull2020 #orgulldepaís