Protocol seguretat oficines municipals
Caminada popular
Botiga online
Canvi energia
Cinema Gaudí
Mercat del Trasto
Exposicio Jordi Sarrate
Teatre familiar
Agenda Biblioteca
Fira de la Tòfona
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Inaugurada l’exposició “El somni confinat”

30/06/2020

Inaugurada l’exposició “El somni confinat”

Divendres 26 de juny es va fer la inauguració de l'exposició 'El somni confinat' que es la 12a mostra de treballs dels alumnes: infants, joves i adults dels Tallers d'art. L'acte oficial es va fer a la plaça Major per poder mantenir les distàncies de seguretat, que la normativa de la COVID-19 exigeix. L'alcalde, Josep Paré Aregall, va agrair als professors David Casals, Marta Postico, Sara Serra i tots els implicats la seva feina als tallers d'art, també els va felicitar per la difusió de la cultura al poble des de fa anys "des de l'escola de dibuix i pintura es fa una gran labor de formació per un poble que sempre ha estimat la cultura i totes les variants de l'art".

La regidora de Cultura, Anna Chávez Calm, també va voler agrair la tasca de tots els que formen part dels Tallers d'art "desitjant que la temporada vinent pugui ser més normal". Per David Casals "tot i ser un any atípic hem pogut acabar fent l'exposició de cada any".

Els assistents es van fer la foto oficial de l'any davant l'escultura dels Baliga-Balaga. Les obres dels alumnes es poden veure a la sala d'exposicions Niu del Palau (plaça Major) fins al pròxim dia 19 de juliol, dissabtes de 6 a 8 i festius de 12 a 2 i de 6 a 8 h.