Festa Major
Sardnes
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Botiga al carrer a Centelles

20/07/2020

Botiga al carrer a Centelles

El dissabte 18 de juliol, matí i tarda, es va fer la tradicional botiga al carrer de la Unió de Comerciants de Centelles (UCC).  Tots els socis que ho volien podien fer les seves parades als carrers Socós i Nou on oferien productes a preus especials i ofertes de rebaixes. Hi va haver actuacions diverses a la plaça Major, com la dels gegants, amb la meitat de la colla i el gimnàs nou Estil de Pili Vila. Tota la jornada es va fer seguint els protocols de seguretat que marca la fase actual de la COVID-19. 

El tema que servia d’unió va ser floral i amb bales de palla, els botiguers i botigueres anaven vestits de blanc, amb detalls florals als seus establiments. Una planta de les quals era obsequi de l’Ajuntament que va voler col·laborar amb aquest detall com a mostra de suport per la situació viscuda com a conseqüència del confinament. 

Tant al matí com a la tarda l’alcalde, Jose Paré Aregall; el regidor de Comerç, Josep Arisa Argemí, acompanyats per altres regidors del consistori van visitar les diferents parades.

La botiga al carrer s’ha fet més tard de les dates habituals degut a la situació excepcional que vivim.