Exposició Inés de Haro
Cicle Gaudí 23 octubre
Formació empresarial virtual
Centelles Famílies
Formació treball virtual
Exposició Pere Relats
Cicle Gaudí Tardor 2020
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

L’alcalde de Centelles recull el Segell Infoparticipa 2019 i el premi extraordinari a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local

22/09/2020

L’alcalde de Centelles recull el Segell Infoparticipa 2019 i el premi extraordinari a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local

Josep Paré Aregall, alcalde de Centelles, va recollir el dilluns 21 de setembre, a la sala d’actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, el Segell Infoparticipa 2019 junt amb el premi extraordinari a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local concedit a l’Ajuntament de Centelles.

És la setena edició del certamen però la primera en la que es distingeix l'eficàcia comunicativa dels portals on la informació és particularment accessible, intel·ligible i llegible. En aquesta categoria, s’ha aplicat, en la seva elecció, una discriminació positiva a favor de les poblacions amb menys de 10.000 habitants per reconèixer administracions que fan un esforç especial sense comptar amb els recursos humans i tecnològics que caracteritzen els consistoris de municipis més poblats. Han resultat premiats els ajuntaments de Centelles (7.404 habitants), Viladecavalls (7.512), l’Aldea (4.160) i Llagostera (8.453).

Pel que fa al Segell Infoparticipa, 113 ajuntaments -un 12% dels 947 municipis catalans- l’han aconseguit. Centelles ha obtingut una qualificació del 87,5%. En aquest setè any s’avaluaven 48 indicadors -4 menys que en altres ocasions- per pujar el nivell d’exigència de caire qualitatiu. Centelles assoleix 42 dels 48 avaluats. Només un 12% dels 947 municipis de Catalunya han assolit aquesta distinció.

El lliurament dels guardons s’havia de fer el passat mes de juny però es va haver de posposar per la crisi sanitària de la COVID-19.