Protocol seguretat oficines municipals
Caminada popular
Botiga online
Canvi energia
Cinema Gaudí
Mercat del Trasto
Exposicio Jordi Sarrate
Teatre familiar
Agenda Biblioteca
Fira de la Tòfona
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Es presenta el llibre sobre els quaranta anys d’ajuntaments democràtics

23/09/2020

Es presenta el llibre sobre els quaranta anys d’ajuntaments democràtics

El casal Francesc Macià va acollir, el dimarts 22 de setembre, la presentació del llibre “Centelles. L’evolució de la Vila en 40 anys d’ajuntaments democràtics”. En la presentació l’alcalde, Josep Paré Aregall, va agrair la predisposició i treball de totes les persones i els equips que l’han precedit. Va tenir paraules de record per als quatre primers alcaldes d’aquest període democràtic: Joan Grau Castellà, Jordi Bruguera Lleonart, Josep Rovira Montañà i Miquel Arisa Coma; els dos primers ja traspassats.

A l’acte hi van intervenir: Agustí Danés, director editorial d’EL 9 NOU; Joan Soler Mata i Carme Sayós Motilla, regidors de mandats i equips de govern de diferents èpoques. Danés va destacar que “els veritables protagonistes d’aquest llibre són els veïns i les veïnes de Centelles” i va afegir que “es tracta d’un llibre de política local, entenent la política com agent transformador”.

Sayós per la seva banda va parlar dels importants canvis en les hisendes locals en aquest període. Soler, va fer un agraïment a polítics i tècnics que han permès l’evolució del poble i va destacar que “a Centelles tot es viu intensament”. Va fer un balanç positiu d’aquests quaranta anys “amb més llums que ombres segurament gràcies a l’empresa municipal de l’Electra”. Des d’un punt de vista personal va afegir que “la publicació fa un bon anàlisi tècnic a nivell demogràfic, econòmic i urbanístic, però potser hi falta l’ànima de la gent que de ben segur obre la porta a altres tipus de publicacions i reflexions”.

* A la foto hi surten els alcaldes, part de l’equip redactor i les persones que van intervenir en la presentació