Festa Major
Sardnes
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

10a edició Campanya comercial Xarxa de Barris Antics

01/10/2020

10a edició Campanya comercial Xarxa de Barris Antics

En què consisteix la campanya BARRIS ANTICS, compra i guanya
Durant tot el mes d’octubre, totes les persones que comprin als comerços adherits dels 31 municipis organitzadors, i que estaran degudament identificats amb el cartell de la campanya, podran guanyar experiències d’un dia o dos, per a dues persones a part dels lots de productes i serveis aportats pels establiments comercials adherits de Centelles.
Es sortejaran 32 experiències a cadascun dels 31 municipis (31 per clients + 1 comerciant). Viuran i gaudiran de la cultura, la gastronomia i el patrimoni dels 31 municipis organitzadors, sempre amb les màximes garanties de prevenció del contagi de la Covid-19. 
El dia 6 de novembre a les 13 hores, a la oficina de Promoció Econòmica, es farà el sorteig del premi comú dels productes i serveis cedits pels municipis adherits a la campanya, juntament amb el sorteig de lots dels productes cedits pels establiments adherits de Centelles. 

Premi per als comerciants
Per premiar la participació i la col·laboració de tots els establiments adherits, un comerç de cada municipi organitzador, també opta a guanyar una experiència. 

Organitzadors
La campanya s’organitza de forma simultània als 31 municipis membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes.
Enguany, en la desena edició, en són ja 31: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, l’Arboç, L’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt,  Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

Més informació: 

» Flyer Xarxa de Barris Antics
» Web Xarxa de barris antics
» A/e info@xarxabarris.cat