Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Exposició ‘Margarida Xirgu l’actriu i la dona’, al Niu del Palau

09/11/2020

Exposició ‘Margarida Xirgu l’actriu i la dona’, al Niu del Palau

L'Ajuntament i els grups organitzadors de la Trobada de Teatre de Centelles han decidit anul·lar l'edició que s'havia de celebrar del 6 al 15 de novembre. L'activitat que s'ha mantingut és l'exposició "Margarida Xirgu, l'actriu i la dona" que es podrà visitar a la sala Niu del Palau fins al 22 de novembre. El divendres 6, la regidora Anna Chávez Calm, l'alcalde Josep Paré Aregall tres membres de Pierrot Teatre i un parent llunyà de Xirgu, Albert Prats Prat que viu a Centelles van fer una visita a l’exposició. 

A la mostra pensada per biblioteques i centres escolars hi ha en diversos panells reflectida la vida i obra d'una de les artistes més universals que ha tingut Catalunya i Espanya, acompanyada d'un parell de vídeos que van passant reportatges. Amb l’objectiu de llegir i seguir de principi a fi el material exposat.
La regidora de Cultura, Anna Chávez Calm va explicar "afirmem que la cultura és segura però la dificultat de fer els assajos dins la franja horària que estableix el PROCICAT ens ha empès a prendre aquesta decisió de suspendre la Mostra de Teatre que s’havia de fer aquest mes. Cal tenir en compte que els actors i actrius són amateurs i que per tant han d'assajar en acabar la jornada laboral".

D'altra banda s'aposta per a fer la trobada l'any vinent els caps de setmana del 7 al 16 de maig.