Festa Major
Sardnes
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Es presenta la campanya “Tens 20.000 motius per comprar a Centelles”

19/11/2020

Es presenta la campanya “Tens 20.000 motius per comprar a Centelles”

El dimecres 18 de novembre es va fer la presentació de la campanya “Tens 20.000 motius per comprar a Centelles”, una iniciativa de l’Ajuntament de Centelles en col·laboració amb la Unió de Comerciants de Centelles (UCC); per incentivar el comerç local on es repartiran 20.000 euros en vals i premis per a consumir als més de 200 establiments comercials de la vila. 

A l’acte hi van assistir l’alcalde, Josep Paré Aregall; el regidor de Comerç, Josep Arisa Argemí i representants de la Unió Comerç Centelles amb el seu president al capdavant, Sergi Pàmies­, i representants de comerços i serveis del poble. Per a Paré “es tracta de potenciar el comerç del poble davant de l’amenaça que significa el comerç virtual, buscant la reactivació de l’activitat i afavorint el manteniment del sector comercial”. A més de mostrar el cartell oficial de la campanya es va explicar el funcionament. Paré va explicar que “l’objecte de la campanya es dinamitzar les vendes en els establiments comercials i de serveis de tot el municipi”. 

Arisa va explicar que “la campanya  funciona amb unes targetes que cal segellar a 4 establiments diferents, dels 205 negocis possibles, i entrar en un sorteig on es podran obtenir vals de compra per poder gastar en els comerços i serveis del poble”. La campanya “tens 20.000 motius per comprar a Centelles” està organitzada per l’Ajuntament  i busca sobretot incentivar el consum , augmentar vendes, fidelitzar i captar nova clientela. 

La campanya començarà el 15 de novembre i acabarà el 6 de gener, les targetes plenes podran dipositar-se a les urnes fins el 8 de gener, ja que l’endemà dissabte es farà el sorteig. 

Hi ha 7000 euros distribuïts en premis de 100, 200,300 i 500 euros. També hi ha 260 vals de 50 euros que sumen 13.000 euros. És una campanya important pel que fa al nombre de diners aportats, per l’Ajuntament. L’alcalde afirma que “és necessari fer alguna acció que ajudés al comerç local i creiem que aquesta campanya és útil”.

» Més informació de la campanya