Festa Major
Sardnes
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Lliurament de premis de 10a edició de la Xarxa Barris Antics

27/11/2020

Lliurament de premis de 10a edició de la Xarxa Barris Antics

El dia 6 de novembre, a la oficina de Promoció Econòmica, es va fer el sorteig del premi comú dels productes i serveis cedits pels municipis adherits a la campanya, juntament amb el sorteig de lots dels productes cedits pels establiments adherits de Centelles per la campanya de la 10 edició de la Xarxa Barris Antics.

L’alcalde, Josep Paré Aregall i el regidor de comerç, Josep Arisa Argemí, van presidir el lliurament de premis de la 10 edició de la Xarxa Barris Antics. El qual es va fer al casal Francesc Macià el dia 25 de novembre, hi havia 12 premis, 11 van ser per gent de Centelles: Montserrat C.; Sara V.; Judit I.; Anna S.; Mònica V.; Teresa P.; Mercè S.; Montserrat C.; M. Neus I.; Elisabet G.: i Mireia J.) i un de Moià (Toni R.). Tots els guanyadors van poder assistir a l’acte menys dos que varen excusar la seva presència.  

Paré va destacar la importància de comprar al poble i ajudar al comerç local “gràcies a tothom per la vostra col·laboració i ara tenim per davant la campanya Tens 20 mil motius per comprar a Centelles pels que comprin aquests mesos, també us convidem a participar-hi”, també va dir “que aquesta xarxa serveix per interrelacionar les persones i que ens plau formar-ne part”. Per Arisa “és una experiència molt interessant que esperem que agradi a tots els premiats” va recordar que si falta informació al respecte des de Promoció Econòmica els ajudaran.

Per premiar la participació i la col·laboració de tots els establiments adherits, un comerç de cada municipi organitzador, també opta a guanyar una experiència qui hagi donat el primer premi, enguany ha estat per la Peixateria Centelles.

En què consisteix la campanya BARRIS ANTICS, compra i guanya
Durant tot el mes d’octubre, totes les persones que van comprar als comerços adherits dels 31 municipis organitzadors, podien guanyar experiències d’un dia o dos, per a dues persones a part dels lots de productes i serveis aportats pels establiments comercials adherits de Centelles.
Es van sortejar 32 experiències a cadascun dels 31 municipis (31 per clients + 1 comerciant). Per poder viure i gaudir de la cultura, la gastronomia i el patrimoni dels 31 municipis organitzadors, sempre amb les màximes garanties de prevenció del contagi de la Covid-19.